Skip to content Skip to footer
Pon - Sre - Pet 09:00 - 16:00 / Uto - Čet 12:00 - 19:00 / Sub - 09 - 15:00
Stevana Musića 17/19, Novi Sad, RS

O Nama

Zašto Odabrati Nas

Sensual Beauty Salon je vaša oaza lepote i opuštanja, posvećena pružanju vrhunskih usluga u oblasti nege lica, masaže, tretmana noktiju, pedikira, manikira, balansera P6 i refleksologije. Koristimo najnovije tehnike i vrhunske proizvode kako bi vam omogućili jedinstveno iskustvo u očuvanju i poboljšanju vaše lepote.

Tretmani lica prilagođeni su individualnim potrebama vaše kože, koristeći najefikasnije metode i proizvode visokog kvaliteta kako bismo postigli blistav i zdrav ten. Naša paleta masaža pruža holistički pristup opuštanju i revitalizaciji, dok tretmani noktiju, pedikira i manikira obezbeđuju savršen izgled vaših ruku i stopala.

Balanser P6 tretman je dizajniran da pruži harmoniju i uravnoteženje tela, dok refleksologija podstiče prirodne procese ozdravljenja kroz pritisak na refleksne tačke stopala. Uživajte u vrhunskim uslugama lepote u prijatnom ambijentu našeg salona, gde se posvećujemo vašem celokupnom blagostanju. Doživite Sensual Beauty i otkrijte put ka savršenoj ravnoteži i lepoti.

Naš Tim

Upoznajte Nas

Rekli su o Nama

Vrhunski pedikir i manikir, zdrav izgled noktiju i dugotrajan lak, savremena oprema i inovacije. Toplo za preporuku!

Jordana ninkov

Klijent

Senka, kozmetički tehničar je neverovatana! Odlična u radu obrva i refleksologije masaža stopala! Pristupačne cene i neverovatan ambijent!

Branislav Trudić

Klijent
Sensual Beauty

Mi Nudimo Zdrave Solucije

Sensual Beauty

Mi Nudimo Zdrave Solucije

Na Vrh

Prijavi se za obaveštenja!

Subscribe for the updates!