Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pedikir kod nas nije samo kozmetički tretman, već prilika da vašim stopalima pružite zasluženu pažnju. Naši zaposleni započinju tretman toplom kupkom, omekšavajući kožu i pripremajući stopala za opuštajući postupak. Nakon toga, sledi pažljivo oblikovanje noktiju, uklanjanje suve kože i neželjenih izraslina.

Uz stručnu negu, koristimo visokokvalitetne proizvode koji osiguravaju ne samo estetski privlačan rezultat, već i dugotrajan osećaj svežine. Lakiranje noktiju, opuštajuća masaža stopala i hidratacija dodatno su usmereni na vašu udobnost i dobrobit.

Bilo da želite klasičan, elegantan izgled ili živopisne boje i uzorke, naš pedikir prilagođava se vašem stilu i potrebama. Vaša stopala zaslužuju posebnu pažnju, a mi smo ovde da vam pružimo vrhunsku uslugu.

Rezervišite svoj termin i vaša stopala će vam biti zahvalna, a vi ćete osetiti razliku odmah. Spremni smo da se pobrinemo za vaša stopala i pružiti im negujući izgled koji zaslužuju.

Pedikir je kozmetički tretman koji je usmeren na negu stopala i noktiju. Ovaj postupak obuhvata niz koraka s ciljem poboljšanja izgleda, zdravlja i opšteg stanja stopala. Evo nekoliko ključnih elemenata pedikira i njegovih benefita:

 1. Čišćenje i Omekšavanje: Pedikir često započinje toplom kupkom stopala kako bi se omekšala koža, olakšalo oblikovanje noktiju i uklonile nečistoće.
 2. Oblikovanje Noktiju: Nokti se pažljivo oblikuju turpijom, a zatim se uklanjaju viškovi i nepravilnosti.
 3. Nega Kože na Stopalima: Suva koža, zadebljanja i eventualni žuljevi obrađuju se diskom kako bi stopala izgledala negovano.
 4. Masaža: Masaža stopala ne samo da opušta, već poboljšava cirkulaciju i smanjuje napetost.
 5. Hidratacija: Kreme i losioni koriste se za hidrataciju kože, posebno pete i područja sklona isušavanju.
 6. Bojenje Noktiju (opcionalno): Po želji, nokti se mogu obojiti lakom ili gellakom u boji.
Benefiti pedikira uključuju:
 1. Estetski Izgled: Pedikir doprinosi urednom izgledu noktiju i stopala, poboljšavajući ukupni doživljaj.
 2. Nega Stopala: Tretmani pedikira pomažu u održavanju zdravlja stopala, sprečavajući probleme poput žuljeva i uraslih noktiju.
 3. Opuštanje: Masaža i topla kupka pružaju osjećaj opuštanja i olakšavaju napetosti u stopalima.
 4. Hidratacija: Redovan pedikir održava kožu stopala hidriranom, sprečavajući suvoću i pucanje.
 5. Prevencija Infekcija: Održavanjem čistoće i redovnim pregledom stopala, pedikir može pomoći u prevenciji infekcija.

Uz estetske koristi, pedikir je važan korak u očuvanju opšteg zdravlja stopala. Redovni tretmani pružaju ne samo lepotu, već i udobnost za dobrobit stopala.

Na Vrh

Prijavi se za obaveštenja!

Subscribe for the updates!